2 Mayıs 2010 Pazar

Belgesel Niteliğinde bir yazı: Kulpunu bırakıp kaçan bardaklar

Eskişehir'deki ilk yıllarımda öğrenci evidir, lazım olur diye 6'lı kupa seti almış idim. Her biri aşağıdaki örnekte gösterildiği gibidir.

Ve fakat, daha sonra bu kupaların ilginç bir özelliğini keşfettim. Bu kupalar normal bardaklar gibi düştüğünde, bir yere çarptığında veya sıcak-soğuk gibi etkenlerden dolayı kırılmıyor,aynı korkan kertenkelelerin kuyruğunu bırakıp kaçtıkları gibi sadece kulpunu bırakıyordu. İlk başlarda tesadüf sanmıştım ama elimde 4 tane kulpsuz bardak olunca bunun tesadüf olmadığını anladım. Bu kupalar kırılmaya neden olan etkenler dışında; korktukları zaman da kulplarını bırakıyorlardı. Bir keresinde korku filmi izlerken kola içtiğim kupa elimden kayıp düşmüş, elimde sadece kulpu kalmıştı.Kulpsuz bardakların görüntüsü ise aşağıdaki örnekte gösterildiği gibidir.

Bu konuda bir çok teorim var. Bu kupalara kertenkele DNAsı aşılanmış ve sonuçlarını görmek için halk arasına salınmış olabilir veya çok gizli bir deneyin sonucu ihmalkarlıkla normal kupaların arasında karışmış olabilir. Herşeyin arkasında İsrail de olabilir. Şimdilik bu kupaları gözlemlemeye devam edecem. Sonuçları size bildiririm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder