4 Haziran 2010 Cuma

Uykusuzluk...

Yaklaşık 10 gündür uyku sorunu yaşıyorum. Niyeyse ne kadar uykum gelirse gelsin sabah ezanını duymadan uyuyamıyorum. Acaba bana mesaj mı vermeye çalışıyor anlamıyorum da. Şu aralar ciddi biçimde "uykusuzluğu" dövesim var. Böyle uykusuzluk olsa tekme tokat girsem, ağzına ağzına vursam da hıncımı alsam. Mesela gelse kapıma böle, dese "abi bi maruzatım olacaktı" ben de ters ters cevaplar versem sonra da bi bahaneyle buna girişsem şöyle güzelce.
Bi de bu uykusuzluk sorunu yüzünden acaip acaip rüyalar görüyorum. Geçen gece "circuit"i gördüm. Bildiğin "circuit analysis" dersi yani. Böyle bıyıklı, hafif uzun boylu, esmer gelmiş diyor ki ben senin ev arkadaşın olmaya geldim."Zaten 73 de aldın artık aramız da fena sayılmaz gel he de olsun bu iş" diyor. Düşünüyorum her sene her sene circuit çekilmez valla. "Yok olmaz git işine ben digital'le anlaştım onla çıkacam ona söz verdim" diyorum. "Mesele paraysa manyetiği de alırız yanımıza 3. olarak bak iyi çocuktur tanısan çok seversin" diyor. "Yok ondan değil canım aramızda paranın lafı mı olur circuitcığım" diyorum geç gelmiş samimiyeti kaybetmemek için "ama şimdi digital yurttan çıkacak ortada bırakmak olmaz söz verdik bi kere keşke sen önceden söyleseydin" diyorum. "Hem sen Melih'le iyiydin noldu ki" diyorum, "Ya iyi çocuk da, sağı solu belli olmuyor" diyor."Artık olmazsa Ufuk söylemişti çıkalım diye onla çıkacam" diyor. Son olarak "Şimdi sen benle eve çıkmayacağına emin misin?" diyor, "eminim" diyorum; "al o zaman sana FF" diyor,"HAAAAAYYYIIIIIIRRRR" diye çığlık atarak kan ter içinde uyandım.
Sabah ilk işim rüya tabirleri ansiklopedisinden anlamını aramak oldu. Tez vakitte elime yüklü miktarda para geçecekmiş, ne alakaysa.

Not: Bu yazıda ismi geçen kişi ve dersler tamamen hayal ürünü olup gerçek kişi ve derslerle hiçbir alakası yoktur...

2 yorum:

  1. durak fedakarı ciyaninin mahalle komşusu ufuk4 Haziran 2010 01:30

    takip etmediğim blogunda:P adımın geçtiğini haber alınca hemen yer imlerinde baş köşeyi verdim bundan sonra her sabah bu sitedeym:D (her ne kadar not beni üzsede olsun bea cihanm)

    YanıtlaSil
  2. merve says"circuit dersini seninle alan biri senin hakkında kötü şeyler düşünüyor ve uygulamaya geçecek.Bence boş sokaklara aralara falan girme.Sonun kötü olur bilesin"

    YanıtlaSil