9 Mayıs 2010 Pazar

Canını Yediğimin Amerikan Rüyası...


Yaşasın Amerikan Emperyalizmi! Yazıya bu kadar etkili bi o kadarda absürd bi giriş yapmanın mantığını hala anlayabilmiş değilim ama merhaba arkadaşlardan daha iyidir sanırım neyse biz konumuza dönelim; japonlara sevgilerimi ilettiğim yazımdan sonra eleştiri mahiyetinde tebrikler aldım. Ve kimsenin umurunda olmayan ikinci ulus tespitlerimi sizlerle paylaşmak istedim;Amerikalılar namı dier USAlılar.Tepitte bulunmak istediğim tek konu var. oda; Amerikanın ekonomisi neden bu kadar büyük? Sizce? 1. ve 2. dünya savaşlarında counter misali pusup headshotla en kazançlı ülke olarak çıktıkları için mi, yoksa coğrafi keşiflerden sonra sömürgecilik anlayaşını devam ettiren tek ülke olduğu için mi ya da(da ayrı yazılır:) başka ulusların topraklarını parayla ve rüşvetle kandırarak ellerinden aldıkları için mi?HAYIR... Sizlere nedenlerini açıklıyayım;

1)adamlar ekmeği evde yapıyor. bide küp şeklinde yoğun yoğun yapıyorlar, böylece besin değeri artıyor ve doyurucu oluyor.

2)evden çıkarken elektriği direk trafodan kapatıyorlar.çamaşırlarını 100 derecede değil son derece iyi yıkıyorlar.

3)dışarıdan spor ithal etmeyip yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı diyerek kendi sporlarını yapıyorlar. bkz. beyzbol, basketbol ff(falan filan).

4)yurtdışından öğrenci ithal edip, ucuz iş gücü statüsünde çalıştırıyorlar.

5)ülkede terörist tehditten bahsedip sakallı insanların sakallarını kesmeye zorlayarak ülkede berber istihdamı sağlıyorlar.

6. ve en önemlisi ise başkanlık seçimlerinde sadece 2 parti yarıştırıp fazladan bayrak ve miting otobüsü masraflarından kaçınıyorlar.

İşte american dreami american dream yapan gerçekler. Ve bunların üstüne adamların siyahi bi başkanı var hemde beyaz fiyatına. ne akıllı ülkesin amerikaa!Sizlere veda ederkende bizim gelişmekte olan ülkemizden bir kesit:




1 yorum:

  1. gioo... olum reklam aldım ayagına mı fıratpen

    reklamı koyuyon...ne iş ayak mı yapıon artık:D

    YanıtlaSil