9 Haziran 2010 Çarşamba

İnternette çığır açacak öncülük yine beyinbedavada

Herkese merhaba, şu anda internette bir çığır açmak üzereyim. Bildiğiniz gibi beyinbedava blogu olarak komik kedi resimleri ve bebekli bloglar hakkında ciddi bir muhalefetimiz var. Mezun olunca ilk işim kedi ve bebek resimleri bulup bunları temizleyen bir filtre programı yapmak. Eğer internet gelip kapımı çalıp," abi Allah senden razı olsun, ver şu mübarek elini öpim" demezse gelin beni bulun. E tabi ki bunlar silinince insanlar birbirlerine ne yollayacaklar, hangi resimlere bakıp da "canımmmmm ne kadar tatlı, sümüğünü yerim ben senin, abucu gubucu" yorumlarını yapacaklar. Tabi ki bir şeye muhalefet olan beyinbedava mutlaka bunun alternatifini de sunuyor.Bunun alternatifi ne olabilir diye beyin fırtınası yaparken birden aklıma geldi.

BEBEK + KEDİ = TEMBEL HAYVAN

Tabi ki tembel hayvan!!! Hem bebek kadar tatlı ve sevimli hem de kedi kadar tüylü, ikisinin de yerini tutacaktır, ayrıca adında gizli çok derin bir felsefesi var. Bana önceki hayatında hangi hayvandın deseler kesinlikle tembel hayvan derim. Dünya tembel hayvanlar tarafından yönetilse ne kadar güzel olurdu bi düşünsenize.

Şu andan itibaren internetin yeni çılgınlığı tembel hayvan fotoları ve videoları paylaşmak olsun. Buna öncülük ederek ilk hamleyi ben yapıyorum. Allah aşkına şunların sevimliliğine bakın, ne kadar da tatlılar:

Meet the sloths from Amphibian Avenger on Vimeo.

1 yorum:

  1. Hahaha :D
    Aklını seveyim Cihan :D
    Cidden kedi ve bebekten daha iyi :D
    Hem bilgimiz artmış olur fena mı :P
    Sen bilmezsin ,belkide bilirsin , hani şu takvim kızları vardır ya (!) onların çekimlerinden birinde bunlar kullanılmıştı :P Senden önce keşfetmişler len :P Püüü Neyse nette yaymak da senin görevin olsun diğmii ;)

    YanıtlaSil