4 Mayıs 2010 Salı

İnsanlığa sesleniş!!!

HEY!!! İNSANLIK!!! UYAN!!! CİRCUİTTEN 73 ALMIŞIM!!!
Olm İnsanlık, kalk lan bi bak bişe dicem; Melik aradı az önce dedi müjdemi isterim. Önce yok dedim, olmaz dedim isteme dedim ama baktım kurtuluş yok bi de uyuyodum tabi o sırada merak da ettim, kısa bir müjde pazarlığından sonra, dedi Circuitten 73 almışın. Dedim bütün müjdeler sana feda olsun (müjdeyi insan ismi olarak düşünmeyin).Dedim Allah'ına gurban.Daha bi çok şey dedim de kapattı galiba telefonu.
Uyandığımdan beri İbrahim Tatlıses'le karşılıklı halay çekip "şabbey"leşiyoruz. Valla bu günleri de gördüm ya, benden mühendis olur.Varsın diğerleri kötü geçmiş olsun. Varsın manyetikte hocaya kalbim kadar temiz sayfa vermiş olim. Varsın sinyalde sabah çözdüğüm soruların aynısı çıktığı halde kalem oynatamamış olim( gerçi bu biraz koydu la, bak nerden aklıma geldi şimdi). Hayatımın en çok çaba harcadığım (bu dönem biraz aksadı tabi) sınavında (buna ÖSS de dahil) öle bi not bana yeter.Yemin ederim gidip çarşının ortasında kolbastı oynayasım var.
Çok hırslandım olm. Bundan sonra günü gününe çalışacam. Ödevlerimi zamanında yapacam son güne bırakmıcam. Sınavlara sistemli çalışacam. Terli terli su içmicem. Annemi babamı üzmicem. Yareppim amin.(bunu yarın hatırlatın bana)
İnsanlık kalk lan 5 dakka daha yatsan nolacak yatmasan nolcak.Lan uyan lan bak su dökerim üstüne. Hacıt kalk kahvaltı yapak lan benim midem kazınıyo.

3 yorum:

  1. bende matematikten 5 alınca böyle sevinmiştim...

    YanıtlaSil
  2. insanlık için küçük senin için galiba büyük bi adım

    YanıtlaSil
  3. yavru o günü gününe çalışma işi yatar ben sana diyem (:

    YanıtlaSil